Vila Plamenac - Divčibare

Vila Plamenac je ugostiteljski objekat koji pruža mogućnost smeštaja na jednoj od najlepših planina zapadne Srbije. Predstavlja jedinstvo modernog i tradicionalnog, smeštaj u luksuznim apartmanima koji su locirani u netaknutoj prirodi. Sam položaj objekta kao i njegova orijentacija u borovoj šumi obezbeđuje prijatan pogled iz svake apartmanske jedinice na prepoznatljiv pejzaž Divčibara.

Zadovoljavanje potreba korisnika usluga kao što je forma zdravog i aktivnog odmora, zadovoljavanje potreba turista naklonjenim avanturističkim aktivnostima koji uključuju izazov, posedovanje sadržaja koji pruža mogućnost relaksacije, rasterećenja i oslobađanja napetosti, šumska idila je sve ono što Vilu Plamenac čini svojevrsnim planinskim utočištem.

Udaljena oko 300m od glavne saobraćajne ose Divčibara, Vila Plamenac ima veoma povoljnu prostornu dispoziciju u kontekstu celokupnih Divčibara.

Paket uključuje:
- Noćenje u luksuznim apartmanima
- Korišćenje fitnes sale
- Korišćenje igraonice za decu
- Besplatan wifi

Cena ovog paketa iznosi 1000 din. po osobi (po noćenju).
Paket podrazumeva boravak gosta od minimum 3 noćenja.
Vila Plamenac ne poseduje jednokrevetne apartmane.
Korišćenje saune – 300 din. po osobi.
Masaža u Vili Plamenac:

- parcijalna 15 min. – 300 din.
- celo telo 30 min. – 600 din.
- celo telo 45 min. – 1000 din.
Boravak kućnih ljubimaca – 500 din. po noćenju

Deca do 10 godina 50% popust.
Odloženo plaćanje na 6 mesečnih rata.
Mogućnost ručka i večere u restoranu Divčibarski Zamak po ceni od 600 din. po osobi.

Cena ovog paketa za januar, februar, jul, avgust i septembar mesec u trokrevetnim i četvorokevetnim apartmanima iznosi 1500 din. po osobi (po noćenju), dok bi cena u dvokrevetnom apartmanu iznosila 2000 din. po osobi ( po noćenju ).

Za više info posetite sajt VILA PLAMENAC