Sindikalni duhovi samo traže razlog za oglašavanje – iako znaju da je besmislen!

Konkurs za upis 400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku!
februar 16, 2019
Kažu da ,,prazno bure jače zveči“
mart 5, 2019

Sindikalni duhovi samo traže razlog za oglašavanje – iako znaju da je besmislen!

Strukovno udruženje policije​ ne može da ostane nemo na​ zlonamerne i neistinite izjave predstavnika Policijskog sindikata Srbije i Policijskog sindikalnog pokreta iz Negotina u vezi sa poboljšanjem materijalno – tehničkih uslova rada Policijske uprave u Boru, Policijske stanice u Negotinu i Majdanpeku.

​Po ko zna koji put tu su suvišni i zlonamerni komentari​ predstavnika i vođa policijskih sindikalnih duhova,​ koji​ ni u svojim poslednjim trzajima, kada ih policajci napuštaju i isčlanjuju se iz njihovih koristoljubivih i ličnih organizacija, ne mogu da ostanu​ dosledani, uzdržani i objektivni.

Ako NEKO ne može da kaže ništa o uslovima rada, ako NEKO ne bi smeo da se “požali”, ako NEKOGA treba da bude sramota što piše takve stvari – onda je to ogranak sindikalnih duhova u Negotinu.

Drage kolege iz Policijske stanice Negotin, mada znamo da ove glasnogovornike čini minorna manjina, vi imate najmanje razloga za žalbu jer vam se sredjuje​ nova novcijata zgrada u centru Negotina, u glavnoj ulici, u koju ćete se useliti ove godine;​ dobili ste, kao i ostatak policijskih stanica u Srbiji, nova vozila, uniforme i ostalu opremu, kao i povećanje plata od januara 2019. godine.

Evidentni su rezultati​ rada Ministarstva unutrašnjih poslova u pogledu​otvaranja,​ opremanja i renoviranja policijskih objekata, širom Srbije u proteklih četiri godine, kojom prilikom je otvoreno, opremljeno i renovirano više policijskih objekata širom zemlje nego ikada ranije – Čačak, Užice, Lukovska banja, Osečina… Vi sve to dobro znate. Vidite svojim očima. Nova vozila svima, veće plate svima, nova oprema svima, više kompleta nove uniforme svima. Znate vrlo dobro.

Ministar Nebojša Stefanović posetio je 23.08.2018. godine​ Policijsku upravu u Boru, Policijsku stanicu u Majdanpeku.​ Tom prilikom ministar je najavio da je​akcenat Ministarstva unutrašnjih poslova u narednom periodu biti na poboljšanju materijalno-tehničkih uslova, nabavci nove tehnike i vozila, ali i uređenju prostora, što se i obistinilo. Policija je dobila nova vozila, uniforme i mnogobrojna tehnička sredstva.

​A “kolegama” iz PSS poručujemo: nemojte da se bavite politikom, nemojte da iznosite​ neistinite tvrdnje i stvarate​ klimu nepoverenja i rastrojstva, već radite kao i ostali policajci​ ovaj​ častan ​posao​ onako kako to i dolikuje ovoj profesiji.

​Savetujemo vam da​ razmislite dobro još jednom pre nego što bahato izadjete u javnost sa lažima iz političkih razloga, i pre svega, da se​ dobro​ informišite​ o činjenicama u vezi sa temom koju želite da diskutujete, pa onda​ istupite u javnost​ bez​ politizovanih, zlonamernih i koristoljubivih​ izjava sa​ ličnom i nerealnom impresijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *