Sindikalni duhovi samo traže razlog za oglašavanje – iako znaju da je besmislen!
februar 22, 2019
Dok mi radimo, subota nekome služi za šetnju i pesmu!
mart 16, 2019

Kažu da ,,prazno bure jače zveči“

Kažu da “prazno bure jače zveči”, stara narodna. I danas ponovo po ko zna koji put, Policijski sindikat Srbije, koji sada zvanično nije više reprezentativni policijski sindikat jer su se iz njega masovno isčlanili ljudi i verovatno razumeli na šta je usmerena njihova “borba”, kreće glasno da “zveči u prazno”.

Opet čujemo kako su oni “pravi” sindikat, kako se oni bore za prava policajaca… koja prava? Osim kalendara za Novu godinu (i to ne uvek) policajci od njih nista videli nisu. Videli su samo to da su se njihove vodje bahatile svojim vozilima, prostorijama u centru Beograda, basnoslovnim računima u kafanama, ali i ono sto svakako niko od njih nije potpisao na pristupnici – bavljenje politikom. Uvek iste priče i floskule bez ičega konkretnog, bez konkretnih predloga za policajce. Samo za sebe i svoje pozicije. Potcenjuju policijske službenike pošto su odavno iz uniforme izašli, više nas i ne poznaju, ne znaju kako “dišemo”. Jedini koga spominju i s kim setaju i podrzavaju se, je Novica Antic, bivši pripadnik Vojske Srbije, s kojim se udružuju i gadjaju nekim saopštenjima i politikantskim izjavama.

Ne zanimaju nas, gospodo, ni saopštenja, ni lažna obećanja, ni glasnogovornici koji sponzorišu na društvenim mrežama u kojima “pljujete” nekoga. Zanimaju nas konkretne stvari. Zato, vrlo konkretno, ne zanimaju nas vaše prazne priče.

Pokazali ste se i dokazali. Policajci nisu naivni. Znamo dobro koje “prazno bure zveci”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *