Kupovina goriva

Kupovina goriva-odloženo plaćanje bez kamate+popust

Strukovno udruženje policije ( SUP ) i kompanija OMV potpisali su ugovor kojim je članovima SUP-a omogućeno da kupovinu naftnih derivata na pumpama OMV plate odloženo, bez kamate uz popust po kupljenoj litri goriva. Cena minimalnog popusta (popust je promenjiv, i može biti samo veći od trenutnog) je 4 dinara za dizel, 2,00 dinara za BMB goriva i TNG. Uz to svaki član ostvaruje i 10% popusta na pranje vozila.

Obračunski period je na 30 dana.

Način plaćanja:

Svaki član dobija OMV karticu sa odobrenim mesečnim limitom u iznosu od 10,000.00 dinara, za kupovinu naftnih derivata, Svoj limit možete iskoristiti u potpunosti prilikom jedne kupovine ili možete kupovati više puta do potpunog iskorišćenja limita. Limit se troši prilikom svake kupovine i obnavlja za iznos uplaćene rate nakon uplate. Korisniku koji redovno isplaćuje rate limit za kupovinu na OMV kartici može biti povećan na njegov pismeni zahtev, ukoliko dostavi sve potrebne podatke i komisija Strukovnog udruženja policije donese pozitivnu odluku o tome.


Cena goriva je jedinstvena, tj. cene u gradu primenjuju se i na pumpama na auto putu.
Potrošen iznos u tekućem mesecu se deli u tri ili pet mesečnih rata, koje se odbijaju administrativnom zabranom od plate člana.

Prijavu možete izvršiti popunjavanjem sledeće forme: