Izvršni potpredsednik

Džigurski Vladimir je rođen 26. maja 1983. godine u Novom Sadu. Osnovnu školu završio je u Novom Sadu sa odličnim uspehom. Gimnaziju “Laza Kostić” u Novom Sadu i maturski ispit završio je 2002.godine, takođe sa odličnim uspehom. Tokom srednjeg školovanja bio je polaznik i učesnik naučnih kampova i seminara iz oblasti biologije, uže stručne naučne oblasti zoologije invertebrata – entomologije, internacionalne istraživačke stanice "Petnica", kao i polaznik srednjoškolskog programa Regionalnog centra za talente nekadašnjeg Ministarstva prosvete iz oblasti biologije i hemije. Osvajao je prva mesta na opštinskim, okružnim i državnim srednjoškolskim takmičenjima iz nastavnog predmeta biologija i hemija.

Zvanje pravnika stekao je nakon završenih studija na Višoj školi unutrašnjih poslova u Zemunu. 2006. godine. Potom školske 2006/07.godine nastavlja studije na Kriminalističko-policijskoj akademiji u Zemunu po planu i programu Policijske akademije i uporedo na Fakultetu Bezbednosti u Beogradu.

2010. godine nakon završene Policijske akademije stiče stručni naziv Diplomirani oficir policije , a iste godine nakon završenog Fakulteta Bezbednosti u Beogradu stiče i stručan naziv diplomirani menadžer bezbednosti. Od 2010.godine zaposlen je u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

Kontakt:
vlada@sup.rs
+381631948535