Nastavak opremanja vatrogasno-spasilačkih jedinica
avgust 20, 2019
Оtvoreno pismo gospodinu Janku Veselinoviću
septembar 18, 2019

Sram Vas bilo gospodine Aleksiću!

Oficiri policije ne mogu da ostanu nemi i ravnodušni na seksističke i „niske“ uvrede Nebojše Aleksića, jednog od bliskih saradnika Dragana Đilasa koje uporno upućuje već duže vreme priadnicama ženskog pola, na društvenim mrežama.

Posle pretnji premijerki Ani Brnabić, povređivanja novinarki Pinka, napada na predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković i brojnih drugih uvreda i ataka na račun pripadnica lepšeg pola, sada im se na meti našla i Biljana Popović Ivković, državni sekretar MUP R. Srbije.

Postavlja se logično pitanje da li neko ko želi da se bavi javnom funkcijom i da predstavlja građane Srbije može da se ponaša i ophodi na seksistički i vulgaran način sa evidentnom dozom predrasuda i streotipija.

Ukoliko bilo ko ima primedbu ili kritiku na rad nameštenika ili pak saznanja o nekom krivičnom delu, zna se u kojim postupcima i na koji način se to prezentuje.

Biljana Popović Ivković je državni sekretar MUP R. Srbije i svaki građanin može da kritikuje rad državnog sekretara i bilo kog drugog državnog službenika, ali u vezi sa radom i rezultatima rada, a ne da iznosi uvredljive lične impresije iz oblasti privatnog života koji nema apsolutno nikakve veze sa funkcijom koju obavlja.

Na rad MUP R. Srbije sada svakako niko ne može uputi ni jednu objektivnu primedbu, pogotovo uzimajući u obzir povećanje zarada policajcima, opremanje policije, nabavku vozila, izgradnju i renoviranje objekata policije i ostalo.

Ukoliko gospodin Neobjša Aleksić ima traumu iz detinjstva, a dodatno je frustriran jer se nije ostvario u poslu kojim se bavi, seksistički i vulgarni napadi na ženu i nečiju majku svakako nisu način na koji će dotični gospodin da prevaziđe svoje frustracije, već oličenje nekulture i bezobrazluka koji svakako ne sme biti oličenje nekog ko želi da predstavlja narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *