MIJAILOVIĆU, BUDITE PROFESIONALAC, A NE POLITIČAR!

JOŠ JEDNA BLAGA KAZNA ZA RANJAVANJE POLICAJCA
mart 31, 2019
Sramno- jajima na policiju!
april 6, 2019

MIJAILOVIĆU, BUDITE PROFESIONALAC, A NE POLITIČAR!

Strukovno udruženje policije ,,dr Rudolf Arčibald Rajs“ ne može da ostane nemo, a da ne prokomentariše da neko umesto da bude profesionalac kao i drugi zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova, počne toliko politički da deluje i dovodi sve građane u zabludu učestvovanjem na protestima „1 od 5 miliona“.

Pošto su Vam maske odavno pale, počeli su javno da najavljuju vaš govor na protestima pod nazivom „1 od 5 miliona“ i da zastupate politička uverenja onih koji misle da je nasilje način legitimne političke borbe. Tako vas je organizacija Saveza za Srbiju, za čije političke interese se borite, najavila kao govornika 5.4.2019. godine u Pančevu i 6.4.2019. godine u Batočini. Ovo je još jedna potvrda onog o čemu smo više puta pisali i ukazivali drugim kolegama. Veljko Mijailović je počeo sve više da se bavi politikom, umesto profesijom i služenjem građanima kao policajac. Prestanite više da se brinete o interesima rukovodstva i članstva predstavnika Saveza za Srbiju. Posvetite se profesiji i svim građanima o kojima drugi časni i pošteni policajci svakodnevno brinu.

Da podsetimo, Policijski sindikat Srbije, na čelu s Veljkom Mijailović, izgubio je veliki broj članova, čije interese je trebalo da zastupa i da se bori za poboljšanje prava zaposlenih u MUP-u. Kolege su, uvidevši da Veljko Mijailović politički deluje samo u svom interesu, u velikom broju napustile pomenuti sindikat i zbog veoma malog broja članova, PSS je izgubio reprezentativnost.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da zaključimo da kolege koje su predvodile Policijski skindikat Srbije ne žele da rade (godinama su imali pravo na sindikalne sate rada u svom, a ne u interesu zaposlenih) i učestvovanjem u protestima žele da na svaki način diskredituju poslodavca i sve ostale policijske službenike koji časno i pošteno obavljaju svoje dužnosti.
Kolega Mijailoviću, da napomenemo i to – džabe su vam sve te podrške koje dolaze sa strane i kojima volite da mašete pred građanima, kada ste za vaše sindikalno delovanje izgubili onu najbitniju podršku, a to je podrška kolega i svih drugih zaposlenih čije interese je trebalo da stavite ispred svojih ličnih i političkih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *