Donatorski motivacioni webinar sa Vanjom Grbićem za naše heroje!

Donacija sredstva za dezinfekciju.
9 aprila, 2020
MUP
Ministre, hvala za sve što činite za nas!
26 aprila, 2020

Donatorski motivacioni webinar sa Vanjom Grbićem za naše heroje!

Strukovno udruženje policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs” i Kongresnog edukativni centar pozivaju  zainteresovane gradjane na donatorski webinar s Vanjom Grbićem, koji će se održati online, preko aplikacije “ZOOM“ 26.4.2020 od 17.00h.

 
U doba korone motivacija je više nego potrebna da bismo se održali u ovim teškim vremenima i nastavili dalje putem uspeha. Na tom putu će nam pomoći i naš proslavljeni odbojkaš, a danas motivacioni govornik, Vladimir Grbić.


Cilj ovog webinara je da, s jedne strane, motiviše sve učesnike, a s druge strane, da se obezbede novčana sredstva za one koji se bore protiv korona virusa u prvim redovima – za medicinsko osoblje, policiju i vojsku. Tokom webinara učesnici će imati priliku da postave pitanje predavaču u vezi uspeha, motivacije i drugih tema koje ih zanimaju.


O predavaču:

Vladimir Vanja Grbić je jedan od naših najboljih odbojkaša svih vremena. U reprezentaciji je osvojio 14 medalja. Proglašen je 2000. godine za najboljeg sportistu Evrope. Član je odbojkaške kuće slavnih. Danas Vladimir ima svoju školu odbojke i jedan je od naših najvećih motivacionih govornika na našim prostorima.


Strukovno udruženje policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs“ ovu humanu akciju realizuje u saradnji s Kongresnim edukativnim centrom i biće zaduženo za podelu donacija onima kojima je to najpotrebnije. Celokupan prihod od donacija biće podeljen onima kojima je to u ovom momentu najpotrebnije. Za prisustvovanje webinaru potrebno je da se uplati donacija od najmanje 200 dinara na tekući račun koji se može videte u daljem tekstu. O visini donacije odlučuju potencijalni učesnici, a prisustvo webinaru je dobrovoljno. Bitno je da svi pomognemo onim herojima koji  se svakodnevno bore protiv ove pošasti globalnog karaktera.


Primalac: Strukovno udruženje policije
Tekući račun je 285-2225090000015-47
Svrha uplate: Donacija za naše heroje


Sva dalja uputstva u vezi s učestvovanjem na webinaru možete videte na fejsbuk profilima KEC-a i SUP-a, a tamo možete pronaći i link za prijavu na isti.

Link za prijavu na webinar:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiJR44QQOWYTa1nzMDMkOaFhZMLSUzHGr0n75p1KZxnl-SuQ/viewform

Podsećamo da ovo nije jedina donatorska akcija Strukovnog udruženja policije u ovom periodu. Pre nekoliko dana su predstavnici SUP-a policijskim službenicima u Policijskoj ispostavi Bor donirali dezinfekciona sredstva i zaštitnu opremu.

Nadamo se da će ovo podstaći i druge društveno-solidarne i odgovorne organizacije da pomognu onima kojima je to najpotrebnije u ovom momentu i onima koji se požrtvovano bore protiv virusa.

Iskoritićemo priliku da podsetimo građane da je mnogo bitno da poštuju naložene mere Vlade RS i da sve efizičke kontakte svedu na minimum.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *