Poslata pomoć našim herojima na jugu Srbije

Janko nastavlja da vređa policiju!
12 maja, 2020
I OVE GODINE NASTAVLjAMO PROJEKAT SPORT KAO ALTERNATIVA – ODBRANI SEBE, NE POVREDI DRUGE!
30 maja, 2020

Poslata pomoć našim herojima na jugu Srbije

Predstavnici Strukovnog udruženja policije „Dr Rudolf Arčibald Rajs” i Kongresnog edukativnog centra su organizovali donatorski vebinar s Vanjom Grbićem, koji je bio održan 26.4.2020. preko aplikacije “ZOOM“.

Cilj vebinara je bio da se prikupe sredstva kojima bi se pomoglo našim herojima u vreme pandemije korona virusa.

Svedoci smo da su sve službe i svi ljudi dobre volje pomogli građanima u borbi protiv korona virusa. Prvi u toj borbi su nesumnjivo naši lekari, medicinske sestre i drugo medicinsko osoblje koje se svakodnevno borilo s nevidljivim neprijateljem.

U znak zahvalnosti, Strukovno udruženje policije je kao pomoć poslalo zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Surdulici. Na ovaj način je iskazana neizmerna zahvalnost za sve naše medicinare koji su sve vreme bili u prvim redovima borbe.

Svakako je ovih dana novo žarište virusa upravo na jugu Srbije, tačnije u Vranju i okolini, pa se nadamo da ćemo ovom skromnom donacijom pomoći zdravstvenim ustanovama da se izbore s virusom.

Veliko hvala za sve ljude dobre volje koji su učestvovali u doniranju i hvala našem slavnom sportisti Vanji Grbiću na podršci!

Podsećamo da ovo nije jedina donatorska akcija Strukovnog udruženja policije u ovom periodu. Pre nekoliko meseci predstavnici SUP-a su policijskim službenicima u Policijskoj ispostavi Bor takođe donirali dezinfekciona sredstva i zaštitnu opremu.

Nadamo se da će ovo podstaći i druge društveno-solidarne i odgovorne organizacije da pomognu onima kojima je to najpotrebnije u ovom momentu i onima koji se požrtvovano bore protiv virusa.

Iskoritićemo priliku da podsetimo građane da je veoma bitno da poštuju naložene mere Vlade RS i da održavaju socijalnu distancu dokle god je pandemija na snazi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *