Nezreli političari bi voleli da MUP nikada ne dobije ništa!

„Pazi druge, misli na sebe“
22 septembra, 2018
Kazna za drsko i bezobzirno ponašanje!
2 oktobra, 2018

Nezreli političari bi voleli da MUP nikada ne dobije ništa!

Strukovno udruženje policije ne može da ostane nemo na po ko zna koji put suvišne i zlonamerne komentare političkog duha Saše Jankovića koji ni u svojim poslednjim političkim trzajima ne može da ostane dosledan, uzdržan i objektivan.

Naime, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović i generalni direktor kompanije „Telekom Srbija“ potpisali su danas Protokol o saradnji koji predviđa olakšice u vezi sa mobilnom telefonijom, internetom i korišćenjem drugih servisa „Telekoma Srbija“. Između ostalog, predviđena je i posebna pogodnost za svakog pripadnika MUP-a, koji će kroz pripejd kartice u narednih šest meseci u vidu bonusa dobijati po 1.000 dinara mesečno, odnosno 6.000 dinara u narednih šest meseci.

Pored toga, najavljene su i pogodnosti koje se odnose na bonus pretplate u iznosu od jednog dinara za različite servise. Broj bonus pretplata se kreće od jedne do tri,  u zavisnosti od vrste servisa koju zaposleni želi da ima od „Telekoma Srbija“,  kao i trenutnog korišćenja Telekomovih usluga.

Protokol predstavlja jedan vid olakšica za zainteresovane zaposlene u MUP i Strukovno udruženje policije podržava bilo koji vid benefita koji doprinosi rasterećenju kućnog budžeta zaposlenih.

Kako gospodine Jankoviću, živimo u vremenu savremene komunikacione tehnologije, bez koje je svakodnevni život i nezamisliv, a čije korišćenje  mesečno poprilično opterećuje kućni budžet, oberučke smo dočekali ovakav vid saradnje koji će nas i naše porodice finansijski rasteretiti I omogućiti uštedu.

Kako uopšte možete gospodine Jankoviću da benefite koje će pored 42 000 zaposlenih u MUP moći da koriste još najmanje 15000 članova porodica zaposlenih da nazivate “podmićivanjem”?

Sasvim je normalno da države širom sveta, policajcima a i ostalim zaposlenim u državnoj upravi omogućavaju razne povlastice i u pogledu benefita za određene račune.

Ne možemo da ne prokomentarišemo ni Vašu formulaciju “Kasta zahvalnih” kako ste nas nazvali, a da Vas ne podsetimo da etimološki kasta predstavlja zatvorenu društvenu skupinu, koja je zasnovana na porodičnom nasleđu i strogoj hijerarhiji.

Reč “kasta” stoga više odgovara Vašem političkom pokretu gospodine Jankoviću koji se sveo gotovo samo na članove Vaše porodice i onom što ste od istog napravili!

Naša zahvalnost je između ostalog u kontekstu gore navedenog, dobijena i poboljšanjem uslova rada, boljoj opremljenosti, povećenjem ličnih primanja a ujedno i smnjenju troškova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *