Ministar Stefanović: ,,Drage kolege, vi ste ponos svoje zemlje!“

Bahati Dragan Đilas nastavlja sa napadima na policiju!
7 maja, 2020
Janko nastavlja da vređa policiju!
12 maja, 2020

Ministar Stefanović: ,,Drage kolege, vi ste ponos svoje zemlje!“

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, se zahvalio putem SMS poruke policijskim službenicima na srdačnom, profesionalnom i herojskom angažovanju tokom vanrednog stanja.
Policijske službenike je prijatno iznenadila poruka od ministra Stefanovića koja je stigla na službene brojeve sa sledećom sadržinom:
„Drage kolege,
Srbija će pamtiti herojstvo svakog od vas koje ste pokazali tokom vanrednog stanja. Pamtićete da ste se našli na usluzi svakom građaninu Srbije, da ste rizikovali svoj život da sačuvate njihove, da ste rizikovali svoj život da sačuvate njihove, da ste izneli veliki teret na svojim leđima. Hvala vam na svemu.
Vi ste ponos svoje zemlje!“
Čestitke putem SMS poruka od strane ministra Stefanovića postale su pozitivna praksa i vid psihološke podrške zaposlenima. Zaposleni dobijaju poruke čestitki za 8. mart, Novu godinu, Božić, Uskrs.
Pored ovakvog vida podrške, ministar Stefanović u prazničnim danima i noćnim smenama obilazi policijske službenike koji obavljaju bezbednosne poslove na terenu i na taj način im pruža podršku i podiže moral.
Ovakva praksa nije bila prisutna ranije i zaposlenima mnogo znači da u tim trenucima kada su policijski službenici odvojeni od svojih porodica i bližnjih, vide resornog ministra koji se takođe žrtvovao u tim trenucima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *