Bahati Dragan Đilas nastavlja sa napadima na policiju!

MUP
Ministre, hvala za sve što činite za nas!
26 aprila, 2020
Ministar Stefanović: ,,Drage kolege, vi ste ponos svoje zemlje!“
8 maja, 2020

Bahati Dragan Đilas nastavlja sa napadima na policiju!

Dragan Đilas danas nastavlja sa diskreditovanjem policije, napadima na direktora policije i sve policajce i ponovo, po ko zna koji put, pokazuje šta misli o policiji i ljudima u uniformi. Nastavlja sa bahatim odnosom prema onima koji sprovode zakon, koji pravdi privode one koji taj isti zakon krše, i bezočno ih napada i ponižava.

Danas, kada je ukinuto vanredno stanje, on blati policajce koji su sve vreme bili prvi na udaru – prvi dočekali sve ljude iz inostranstva na granici, prvi bili na vratima u proveri ljudi u samoizolaciji, odgovarali na desetine hiljada pitanja građana, čuvali red i mir, nosili ljudima hranu, lekove, priticali u pomoć svakom čoveku i svakoj kući, našli se apsolutno svakom građaninu Srbije. Plenili drogu, hapsili kriminalce.

Opet nešto ne valja?
Ne valja kad se sprovodi zakon?
Ne valja Vladimir Rebić, pravi primer karijernog policajca, čoveka koji je napredovao zbog svojih zasluga?

Opet se, ničim izazvano, spominje Goran Papić, onaj isti koji je hapsio njegovog šuraka sa 2,4kg čistog kokaina oko vrata?
Očekivano od jednog političkog bahatog kabadahije koji bi ukinuo Žandarmeriju, koji psuje i preti otkazom saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio, koji preti policiji u civilu “šta će oni posle ove vlasti”, a koji svi, zajedno, samo rade svoj posao.

Pročitali smo Vas, odavno. A Vi uzmite pa pročitajte malo o lepom ponašanju i profesionalnoj etici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *